diumenge, 2 de desembre del 2018

III Torneig solidari de Catan

El proper dia 16 de desembre de 2.018 tindrà lloc al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat la 3ª edició del Torneig solidari de Catan. Com a les altres dues edicions anteriors, Dau de cinc treu el seu vessant més solidari per a col.laborar amb la Mataró de TV3, dedicada aquest any a la investigació contra el càncer.

Així doncs, reserveu-vos aquesta data, perquè de 10h a 14h aproximadament jugarem tots per una bona causa. Ja podeu fer la reserva de la vostra plaça al correu de l'associació daudecinc@gmail.com, indicant el vostre nom. Com sempre, el torneig estarà obert per a les 40 primeres persones que es posin en contacte amb nosaltres. Recordeu també que la recaptació serà íntegrament per la Marató de TV3, i que el donatiu mínim serà de 3€ per participant. No hi ha límit màxim perquè no li volem posar topalls a la vostra solidaritat.

En quant al format del torneig, trovareu tota la informació a aquest enllaç, però, resumint, constarà de 3 rondes classificatòries que donaran pas a una final a quatre. Si, de total manera, consultant la normativa se us presenta qualsevol pregunta, no dubteu a contactar-nos al respecte.

Esperem veure-us a tots el proper diumenge 16 de desembre de 2.018.

Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada