dimecres, 26 de desembre del 2018

Resultats del III Torneig solidari de Catan

El passat dissabte 16 de desembre de 2.018 va tenir lloc al Casal de Cultura l'esperada 3ª edició del Torneig solidari de Catan. Fins a un total de 19 persones ens vam reunir per disfrutar d'aquest joc de taula, a la vegada que col.laboravem amb la Marató de TV3. En aquesta edició del torneig es van recaptar 95€ que han anat íntegrament a la recerca contra el càncer, la temàtica d'enguany d'aquest emblemàtic programa, així que amb aquesta dada ja tenim la primera cosa que agraïr a tots els participants.


La segona cosa a agraïr a tothom és la paciència. Tot i que el torneig va començar amb relativa puntualitat, aquest any hem tingut certs problemes tècnics que van derivar en que els recomptes, classificacions, ... s'haguessin de fer manualment, amb els conseqüents retards ens els horaris. Tot i així, amb l'ajuda de tots es va poder fer de manera força ràpida, amb els medis dels quals disposavem, i no ens vam allargar massa de l'horari previst.

El torneig en sí, tal i com ens esperavem, va anar molt bé. Els jugadors, ja vells coneguts tots, van disfrutar d'una sèrie classificatòria molt disputada, i després d'una entretinguda final, va ser la Carolina G. qui s'en va endur el primer premi del que teniem en aquesta ocasió a la graella.

En definitiva, va ser un molt bon matí on es va convinar armoniosament solidaritat i jocs de taula. Com a última cosa a agraïr, a tots els participants, que ens consta que molts van venir de molt lluny. Moltes gràcies a tots per l'esforç de ser-hi, esperem que la propera edició poguem comptar amb tots vosaltres.

A continuació us deixem les imatges de la final.












P. D: La ludoteca nocturna del proper dia 28 de desembre serà a Cal Marí, en l'horari habitual. Per tant, veniu abrigats al sorteig de socis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada