dilluns, 29 d’abril del 2019

IV Torneig de Carcassonne de les Cireres

Després de molts dies sense donar senyals de vida, tornem a escriure per anunciar-vos que ja s'apropa la 4ª edició de l'esperat Torneig de Carcassonne de les Cireres. Des de l'organització us volem animar a participar en aquest torneig enmarcat a la Festa de les Cireres de Sant Climent de Llobregat, ja que per a nosaltres aquest esdeveniment és molt maco degut a l'entorn, l'ambient que es respira al poble, i la dedicació i passió que li posa tothom, tant els participants, com les persones que s'encarreguen de portar el torneig a terme.

Així doncs, com us deia, reserveu el proper dissabte 18 de maig, de 17h a 21h, ja que teniu una cita obligada amb nosaltres. Ja podeu formalitzar la vostra inscripció escrivint a daudecinc@gmail.com, indicant el vostre nom, i la quantitat de places que voleu (si és més d'una, indiqueu-nos també el nom de les persones que us acompanyaran). En breu us farem arribar més informació respecte al torneig, però, de moment, un deixem la normativa aqui per tal que pogueu anar fent boca.

I què hem estat fent durant aquests mesos de silenci? En realitat la nostra activitat no ha cesat: simplement, i per aquest motiu volem demanar disculpes, els nostres altaveus no han sonat com ho haurien d'haver fet per falta de temps. Intentarem a partir d'avui posar-hi remei; i començarem fent un petit resum de les coses que han passat aquests dies.

Com ve sent habitual, des de l'inici de l'any la nostra activitat Dijous de lleure ha obert la nostra ludoteca a tot el públic que s'ha volgut passar pel Casal de Cultura, de 19h a 21h. Hem fet les ludoteques nocturnes mensuals pertinents, amb temàtiques diverses, des de l'especial de Cap d'any, fins a aquesta última del passat dia 26, dedicada als torneigs de Carcassonne tant nostre com dels amics de Trenca't la closca. I, com a esclat final, amb aquest Torneig de les Cireres començarem a enfilar cap a l'estiu, on també tenim preparades moltes més activitats per a tothom.

Esperem seguir en contacte amb vosaltres, tant a travès d'aquesta via, com amb la vostra presència a activitats.











Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada