diumenge, 4 d’agost del 2019

Vacances

Ja són aqui les vacances! Després de tot un curs d'activitats, per fi toca parar les màquines, difrutar de l'estiu, i agafar forces de cara al curs vinent. Aquest post és per informar-vos que durant el mes d'agost se suspendran les activitats Ludoteca nocturna, que tocaria l'últim divendres del mes, així com l'activitat setmanal Dijous de lleure. Tornarem a avisar quan es reprenguin les activitats, però, fins a mitjans de setembre, no hi compteu.

Aprofitem aquest post, però, que de cara al curs vinent tenim moltes coses interessants encara: el Torneig Solidari de Catan, una nova edició de la Gimcana Tecnològica, la Ludoteca Especial Halloween... A més, el curs que ve l'entitat farà 5 anys de vida, amb la qual cosa alguna sorpresa que d'altre ens enpescarem. Per tant, estigueu atents a les novetats.

Creiem que és important també fer una menció especial al Carles, de Ziggurat Jocs, que ha decidit tancar el negoci, després de 7 anys, per tot l'ajut i col.laboració que ens ha brindat durant tots els anys que portem en actiu. Una abraçada, Carles, que et vagi molt bé en el nou camí que has triat.

Així doncs, que tingue tots molt bones vacances! Ens veiem al Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada