dilluns, 16 de juliol del 2018

Activitats per tancar el curs 2.017 - 2.018

El passat divendres 29 de juny de 2.018 va tenir lloc la ludoteca nocturna dedicada al joc "La Isla de Skye". Val a dir que aquesta ludoteca tenia un objectiu, que era donar a conèixer un dels jocs al qual es jugarà dins del marc de les Olimpíades Lúdiques que tindran lloc aquest dissabte 21 de juliol de 2.018 (més informació aquí), i als quals Dau de Cinc enviará una petita representació.

Tal i com informa el títol del post, estem a punt de tancar el curs d'enguany. Tot i això, encara ens queden alguns cartutxos, que podeu aprofitar per convertir en punts de cara al sorteig anual de socis, i són els següents: per començar, encara queden un parell d'edicions dels Dijous de lleure fins que arribi l'agost (el Casal de Cultura romandrà tancat durant aquest mes). Aprofiteu el dijous a la tarda per passar una estona distessa jugant als vostres jocs preferits, de 19:00h a 21:00h.

A final de mes farem la última ludoteca de la temporada. En aquesta ocasió toca repesca, així que, si us veu perdre algun d'aquests títols, teniu una segona oportunitat:
- Terraforming mars.
- Saqueadores del mar del norte.
- Takenoko.
- Las mil y una noches.
- Cottage garden.
- Isla de Skye.

Us esperem el proper divendres 27 de julio, a partir de les 22:30h, a l'espai de Joves de Sant Climent de Llobregat.

I, ja per acabar de tancar l'estiu, comuniquem que ja està en marxa l'organització de la V Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat, que tindrà lloc el proper dissabte 11 d'agost de 2.018, a les 18:30h. Encara no hem acabat de tancar la normativa, però si, de moment voleu més informació, la podreu trobar en aquest enllaç. Les inscripcions ja estan obertes, simplement ens heu d'adreçar un e-mail a daudecinc@gmail.com indicant que voleu participar a la gimcana, i el nom de la persona o persones integrants del vostre grup.

A continuació us deixem la resta d'imatges de la ludoteca del juny.











Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada