divendres, 22 de juny del 2018

Dau de cinc amb la ciutat gegantera

El passat dissabte dia 16 de juny de 2.018 es va celebrar a Sant Climent els actes de proclamació del poble com a Ciutat Gegantera. Des de la comissió d'organització es van posar en contacte amb nosaltres per veure si des de l'Associació podiem col.laborar amb els actes, organitzant una jornada lúdica dins d'aquest marc festiu. Vam tenir moltes dificultats en poder organitzar la logística, voluntariat per a l'activitat, etc, ... però finalment es va poder muntar una petita ludoteca infantil a la plaça de la vila, on els més petits de la casa van poder disfrutar de jocs especialment pensats per a ells i per a tota la família.

L'acte, com tots els programats per aquesta festa, va ser tot un èxit, a nivell de participació, com de satisfacció per part dels usuaris, així que volem aprofitar aquest espai per felicitar tant a la comissió educativa CG'18, com a les persones que, finalment i "in extremis", van fer possible la realització de l'activitat.

Finalment, i per a tancar aquest post, farem una mirada al futur més inmediat, per recordar-vos que la setmana vinent farem la ludoteca del mes de juny, una de les últimes ja abans de les vacances d'estiu, dedicada al joc "Isla de Skye", així que no us la perdeu. Us esperem el proper divendres 29 de juny, a l'espai de joves de Sant Climent de Llobregat (ubicada al carrer Còdol), a partir de les 22:30h.

A continuació us deixam la resta d'imatges de la ludoteca castellera.











Fins al proper post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada