dimarts, 11 d’agost del 2015

Resultat de la I Gimcana fotogràfica

Malgrat la pluja, el passat dissabte 8 d'agost de 2.015, i en el marc de la festa major de Sant Climent de Llobregat, es va fer la I Gimcana fotogràfica: Sant Climent en imatges. Tot i que la participació va ser menor a l'esperada, degut a que el temps no acompanyava, al final va arrencar amb tres equips que, durant la hora i mitja de durada de l'activitat ho van donar tot per tal de trobar totes les imatges proposades per l'organització. I malgrat que els tres participants es van esmerar molt, van suar de valent (alguns vans acabar l'activitat corrent per arribar en primera posició), i ho van fer fantàsticament, al final, però, com diu la fita, "Sólo puede ganar uno", així que a continuació us deixem la classificació final:


  1. Los García, amb 18 / 18 fotos trobades en un temps de 53 minuts.
  2. Los trileros, amb 18 / 18 fotos trobades en un temps de 54 minuts.
  3. Roberto Casas, amb 14 / 18 fotos trobades en un temps de 88 minuts.

Com podeu veure, la disputa va estar molt igualada entre el primer i el segon. Només ens queda felicitar a tots els participants, pel bon paper que van fer tots, i sobretot, sobretot, donar les gràcies per la valentia demostrada al no fer-se enrera i venir a fer d'aquesta activitat un èxit.

A continuació us deixem les fotos de l'activitat (feu clic sobre la imatge per a veure la resta):









Recordeu que aquesta és la última activitat del curs. Ara marxem de vacances, i, tot i que ens podreu trovar al web o a les xarxes socials, fins al setembre no iniciarem de nou les nostres activitats. Estigueu atents, perquè esperem arrencar amb novetats de cara a la propera temporada.

Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada