divendres, 16 d’octubre del 2015

Presentació d'X-Wings

A tres setmanes pel tret de sortida de la I Lliga X-Wing de Sant Climent de Llobregat es va organitzar una trobada entre els interessats a participar per fer un repàs de la normativa, naus que estaran disponibles a la competició, i aprofitar per fer una partida d'aproximació per tal d'anar obrint boca de cara a les properes setmanes.

Recordeu que els interessats a participar al torneig teniu fins el proper dia 20 d'Octubre de 2.015 per formalitzar la vostra inscripció, de manera totalment gratuïta (simplement heu d'indicar el vostre nom, el número de soci, i especificar que voleu inscriure-us a la competició a travès d'un e-mail a l'adreça de l'Associació).

A més, els assistens a la presentació vam poder disfrutar, com a bonus, de l'estrena a l'Associació del joc "Cacao", de Devir, al qual li dedicarem la propera ludoteca el proper divendres 30 d'Octubre de 2.015.

El proper dijous 22 d'Octubre de 2.015, amb els pilots ja definits, farem una última jornada abans d'arrencar la Lliga, que consistirà en la definició de l'esquadra que cada pilot farà servir a la competició.

A continuació us deixem les fotos de la jornada (feu clic a la imatge):












Que la Força us acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada