dilluns, 11 de gener del 2016

Comencem el 2016


És hora de començar de nou l'activitat al blog, després d'un mes de desembre força tranquil. D'entrada, el passat dia 07 de gener de 2.016 vam far la primera Assamblea Ordinària, coincidint amb el primer any de vida de l'Associació, que va servir per repassar i fer balanç de tot l'any 2.015.

En termes generals, l'evolució de l'entitat està sent molt positiva: comptem amb dues activitats periòdiques impulsades per Dau de cinc (les ludoteques nocturnes, i les jornades de jocs dels dijous a la tarda), i una més de la qual s'encarreguen els mateixos socis (la I Lliga X-Wing de Sant Climent de Llobregat). A més, hem participat a les jornades festives del poble com les dues festes majors (la d'estiu i la d'hivern) i a les activitats pròpies de l'11 de setembre (2.015), amb les gimcanes fotogràfica i tecnològica, i la ofrena floral, respectivament.

Ara, però, és hora de mirar cap endavant, perquè el que s'apropa també és molt interessant. Per aquest any hi ha propostes molt estimulants, i a banda de les que ja he descrit, es treballaran per portar a terme altres de noves, com una jornada de jocs especial carnestoltes, o diferents torneigs que anirem fent al llarg de l'any (escacs, Carcassone, ...). Així que esteu atents, perquè es presenta un any molt divertit.

Com sempre, us anirem informant mitjançant els nostres canals de comunicació (Facebook, Web, Blog, ...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada