dimecres, 3 d’agost del 2016

El saqueig de la masmorra del drac

"... i amb cautela, Tatianna va decidir creuar la feble fusta que permetia passar per sobre de l'abisme, confiant que la seva agilitat i lleugeresa serien suficients com per a assolir el desafiament. Res més lluny de la realitat. Al bell mig de la passarel.la, aquesta va cedir sota els seus peus. La última cosa que Tatianna va veure va ser la llum de la masmorra que, ràpidament, s'allunyava a mesura que anava caient, abans de donar amb els seus ossos a les obscures profunditats de les catacombes".


Aquesta és una de les moltes "morts" que els participants de la ludoteca del passat dia 29 de juliol van experimentar en aquest difícil joc de supervivència, "Dungeonquest". Això no va impedir, però, que la partida fós divertida i emocionant fins al final, a la par que inesperat el guanyador, el Cristian, que, en aparença, s'havia quedat endarrerit durant la partida. Però mai es pot saber què et depara el destí quan t'endinses a la masmorra del drac.

La nit va continuar amb una partida paralel.la a "Agrícola", i el colofó final es va donar amb la partida grupal de "La Resistencia: Avalon", joc que està agafant força a les últimes ludoteques.

A continuació us deixem la resta de les imatges de la nit (feu clic sobre la foto per veure-les):












Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada