dilluns, 3 d’octubre del 2016

Comença el curs amb Ciudadelas

Després de "l'aturada" estival, Dau de Cinc va iniciar el curs el passat divendres dia 30 de setembre, amb la primera ludoteca de la temporada 2.016 - 2.017, dedicada al joc Ciudadelas. I val a dir que es va iniciar amb bona nota, només pel fet que 19 persones es van presentar al lloc i l'hora indicats, fent aquesta la ludoteca més multitudinària fins aleshores. Des de l'organització us volem donar les gràcies a tots per la vostra assistència, perquè això no només és un motiu d'alegria, sino que també un impuls per continuar treballant.

Però amb això no està tot fet. Per tal que fós una nit rodona, a més dels jugadors, els jocs han d'acompanyar, i el fet de ser tanta gent va fer que els jocs que van sortir a la palestra fossin del tot variats. El Sheriff de Nottingham, Bang, La Resistencia, i El Castillo del Diablo van fer d'escuders a Ciudadelas, que va fer disfrutar tant els qui no coneixien el joc, com els que sí. Felicitats a la Marta i el Jordi, que van guanyar les seves respectives partides. Al final de la nit, els que es van quedar fins l'últim moment vam sortir d'allà amb son, però amb molt bon sabor de boca.

Recordeu que per la propera ludoteca, que si tot va bé serà el proper dia 28 d'octubre de 2.016, intentarem fer un especial Halloween i tindrem algunes sorpreses, sobretot per a qui vingui disfressat.

A continuació us deixem les fotos de la nit.














Fins al proper post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada