diumenge, 26 de novembre del 2023

Ludoteca del mes de gener: Mombasa

Aquest mes de desembre, la nostra ludoteca nocturna es vesteix d'aventura i estratègia amb el joc Mombasa. Una experiència única que ens transportarà a l'època colonial d'Àfrica on el comerç de cafè, bananes i cotó està en ple auge. Cada jugador es converteix en un inversor que busca expandir el seu imperi comercial a través de quatre companyies. La clau del joc rau en una planificació astuta, una gestió eficient de recursos i la capacitat d'adaptar-se a les estratègies dels rivals.

Mombasa no és només un joc de taula; és un viatge a través de la història i el comerç, on cada decisió pot canviar el destí del teu imperi. Amb un sistema de joc innovador que combina cartes, tauler i accions estratègiques, aquest joc promet ser una aventura apassionant i desafiadora.

Vine a descobrir el món de Mombasa amb nosaltres el proper dissabte 27 de gener a les 22h al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat. No perdis l'oportunitat de sumar-te a aquesta aventura èpica, conèixer altres aficionats als jocs de taula i gaudir d'una nit plena de desafiaments i diversió. T'esperem amb moltes ganes! 



PD: Actualitzem amb les fotos de la Ludoteca









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada