dissabte, 9 de març del 2024

Assemblea de socis 2023/2024

El proper dissabte 23 de març de 21h a 22h, convidem a tots els socis i participants de la nostra associació a participar en l'assemblea que tindrà lloc al Casal de Cultura. És una oportunitat crucial per a la participació i la presa de decisions sobre el futur de la nostra comunitat. A continuació, es detallen els punts de l'ordre del dia:

  • Renovació de càrrecs de la junta: És el moment de votar i nomenar els nous membres de la junta directiva. Anima't a presentar-te com a candidat o a nominar a aquells que consideris adequats per als càrrecs disponibles.
  • Aprovació de comptes: S'informarà sobre l'estat financer de l'associació i es demanarà l'aprovació dels comptes corresponents al període anterior.
  • Presentació de la memòria del 2023: Es compartirà un resum de les activitats, reptes i èxits experimentats durant l'any anterior.
  • Presentació de les activitats del 2024: Es discutiran i presentaran les propostes d'activitats per a l'any en curs. Aquest és un moment ideal per compartir idees i suggeriments.
  • Precs i preguntes: S'obrirà un torn de paraula per a qualsevol qüestió, suggeriment o comentari que vulguin compartir els participants.

Al acabar es realitzarà el sorteig anual per premiar la fidelitat dels nostres membres.

L'assemblea és una oportunitat per influir en la direcció i el funcionament de la nostra associació. La vostra participació és crucial per al nostre èxit continuat.

Després de l'assemblea celebrarem la ludoteca nocturna del mes de març dedicada al joc Rescate.

PD: Si encara no ets soci, et pots donar d'alta en aquest formulari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada