divendres, 6 de novembre del 2015

I Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat

Des de Dau de cinc, i en motiu de la propera Festa Major d'Hivern de 2.015 de Sant Climent, tenim el plaer de presentar-vos la "I Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat". El vostre objectiu, com a participants, serà descobrir quina és la vostra paraula oculta, i per fer-ho, haureu de desxifrar una sèrie d'endevinalles que us portaran pels racons del poble en la recerca de les lletres d'aquesta paraula.

Així, doncs, si teniu un mòbil amb càmera i internet, i un programa per llegir codis QR, ja esteu en disposició de participar. Podeu fer-ho de manera individual, en parella o en grups més grans, com us vingui de gust. Simplement, heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça de l'Associació (daudecinc@gmail.com) indicant que voleu participar, i el vostre nom (o el de l'equip, en cas que no participeu de manera individual). Podeu consultar la normativa complerta seguint aquest enllaç.

La gimcana tindrà lloc el diumenge dia 22 de Novembre de 2.015, a les 17h, a la sala de Cal Marí. Les inscripcions restaran obertes entre els dies 5 i 20 de Novembre (ambdós inclosos). Ànims, amb la vostra participació serà un gran èxit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada