dilluns, 30 de novembre del 2015

La vida a La Villa

No és fàcil la vida a "La Villa". S'ha de treballar dur per tal de fer prosperar la família, i prendre decisions no sempre és senzill: s'ha de treballar la granja, aprendre oficis, intentar fer carrera a la política, i, si res d'això no dóna resultat, sempre es pot optar per explorar la vida eclesiàstica, o provar fortuna a les poblacions veïnes.

El divendres dia 27 de Novembre, els assistents a la ludoteca nocturna vam descobrir aquest interessant joc d'estratègia de l'editorial Ludonova. Tal i com va passar a la partida de prova que vam fer amb anterioritat (gràcies a Diego i Jaime de Trenca't la Closca per la seva col.laboració), l'explicació va ser molt més densa de lo que després és en realitat la jugabilitat del joc, de mecànica força ràpida i senzilla. I els jugadors ho van agafar tant bé, que la partida va estar molt equilibrada, fins al punt que el guanyador es va haver de decidir per desempat. Moltes felicitats, Marc Vilaplana!.

I, com sempre que ens reunim, no va ser l'únic joc del qual vam disfrutar durant la nit. El Portal de Molthar (Mercurio) i una intensa partida de Bang! (Edge) van servir per acabar d'arrodonir una fantàstica nit de jocs de taula.

A continuació us deixem les fotos de la ludoteca (feu clic sobre la imatge per tal de veure la resta);











Fins al proper post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada