dilluns, 22 de febrer del 2016

Torneig de Carcassonne de Sant Andreu de la Barca

El passat diumenge 21 de febrer de 2.016 una petita representació de Dau de Cinc va anar a Sant Andreu de la Barca a participar al torneig de Carcassonne organitzat per el dado enroscado. Fins a un total de 19 participants es van enfrontar des de les 17h fins a gairebé les 21h per veure qui s'enduia el premi, però, sobretot, la plaça que s'otorgava al guanyador pel torneig nacional que organitza Devir anualment.

De les tres primeres partides classificatòries van sortir els 8 participants que van passar a la fase eliminatòria. Un dels nostres dos representants, l'Albert Salud, va caure en aquest punt, però l'altre, el Siddharta Navarro, va aguantar el tipus i va arribar a colar-se a la final, aconseguint una meritòria tercera posició. Felicitats, Siddharta!.

L'experiència en general va ser bona per a tots els participants. Només resta felicitar a l'organització del torneig, i, tot i que ja ho vam fer ahir personalment, convidar-los a participar al torneig que Dau de cinc organitzarà el proper dia 21 de maig de 2.016 en motiu de la Festa de les cireres de Sant Climent de Llobregat. Esperem la participació de tots.