dijous, 3 de març del 2016

Resum de la ludoteca de repesca

Després d'una temporada presentant jocs als socis i totes aquelles persones que s'han anat interessant en venir a jugar amb nosaltres, el passat divendres dia 26 de febrer de 2.016 vam decidir de fer una jornada de repesca de tots els títols que han anat sortint fins a dia d'avui. El motiu és simple, al cap i a la fi, els jocs tenen una capacitat màxima de jugadors, i moltes vegades ens passa que hi ha persones que es queden amb les ganes de provar un joc. Així, doncs, vam obrir l'armari, i vam portar tot el que haviem tret fins ara.

La jornada va servir, doncs, per refrescar jocs com La Villa i Cacao. Als dos casos, un dels nou vinguts, l'Óscar, es va endur la victòria. La Fuga de Colditz va fer un tímid intent de sortir a escena, però va quedar frustrat, en favor de Dominion, on es va veure una llarga partida que, contra pronòstic, la diferència entre el guanyador (Magí Piulachs) i el segon (Joan Moralo) no va ser tan gran com convidava a pensar. I, finalment, i com no podia ser d'una altra manera, altres de més o menys habituals, com Sushi Go!, La Resistencia, Poli bueno, Poli malo... van acabar d'arrodonir una divertida nit de jocs de taula.

A continuació us deixem les fotos de la jornada (feu clic sobre la imatge):












Ja ho publicarem al FaceBook més endavant, però us avancem que la propera ludoteca estarà dedicada al joc Alquimistas, per si li voleu anar donant una ullada. Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada