dilluns, 23 de maig del 2016

Dau de cinc a les Olimpíades lúdiques

Dins del marc del Correjocs 2.016, el passat dia 15 de maig de es va celebrar a Sant Vicens dels Horts, de la mà del Club Amatent, les primeres Olimpiades Lúdiques, que enfrontaven diferents associacions en jocs de diferents temàtiques.

Des de Dau de cinc ens vam presentar amb tres representants, el Magí Piulachs (que venia de quedar en tercera posició en el campionat nacional de Carcassonne que havia tingut lloc el dia anterior, al mateix espai), el Marc Vilaplana, i l'Albert Salud.

Les proves van començar amb una partida de Set. L'Albert no va estar molt encertat en la ronda classificatòria, però algun punt va poder aconseguir després, guanyant la partida de la final de consolació. Les coses van millorar força quan el Magí, que va guanyar la seva respectiva partida de Toma 6, i el Marc, que va fer molt bon paper al Takenoko aconseguint la segona plaça del seu grup, van alçar l'entitat a la segona posició del torneig.

Ja només quedaven dues proves, la de Pitch Car, i la de Pandèmia. El fet que a les dues s'aconseguís la segona plaça va fer que poguessim aguantar aquest resultat fins a aconseguir ser els primers subcampions de les Olimpiades Lúdiques, per darrera dels Stastarat, que es van alçar amb la victòria final.

La jornada va ser tot un èxit. Des de Dau de cinc volem als guanyador, així com al Club Amatent per tota la feina que van fer per tal que la jornada fós tot un èxit.

A continuació us deixem les imatges de la jornada (feu clic sobre la foto per veure la resta).











Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada