dimarts, 24 de maig del 2016

Sant Climent s'omple de meeples

El passat dissabte 21 de maig va arribar la data que des de feia mesos esperavem des de l'organització: el dia del 1er Torneig Carcassonne de les cireres. Al ser la primera vegada que organitzàvem un esdeveniment d'aquestes característiques, els nervis, la il.lusió, i les ganes que tot sortís bé, eren palpables.

I la veritat és que, després d'una setmana mogudeta entre preparatius i organització, la jornada va començar molt bé, amb un sol radiant que semblava premonitzar que seria un gran dia. El marc del torneig, la 40ª Festa de les cireres de Sant Climent de Llobregat, va contribuir a que l'ambient fós excel.lent, plenament festiu. Els participants, molt col.laboratius, com ho solen ser sempre que s'organitza un acte com aquest, van ajudar en tot moment a fer la feina de l'organització molt més fàcil.

Així, doncs, amb tot a punt, el torneig va començar. 6 taules de joc que van donar cabuda a 24 jugadors que, des del primer moment, volien fer-se amb el títol de primer guarnyador del Torneig Carcassonne de la Festa de les cireres. Partides molt emocionants, algunes molt ajustades, de les quals es va treure 8 finalistes que, en parelles, van protagonitzar duels molt disputats a les semifinals. Al final, però, només van poder quedar 4, que van assolir l'objectiu de jugar la gran final.

Des de l'organització de Dau de cinc ens agradaria, abans de tancar el post, fer unes quantes mencions. En primer lloc, felicitar al Siddharta Navarro, impulsor i organitzador final del torneig, perquè la jornada va sortir rodona. Esperem que l'any que ve torni a agafar les regnes del 2on Torneig Carcassonne de les cireres. Als socis de Dau de cinc que van ajudar amb la logística, així com als amics de Trenca't la closca i Club Amatent, que van ajudar al muntatge i amb la seva participació. A Devir, per la promoció i els jocs prestats per tal de poder portar a terme el campionat, així com el Carles, de Ziggurat Jocs, per la seva generositat amb els premis. També a l'Ajuntament de Sant Climent, que va aportar tot el material, així com l'avituallament. I, per acabar, als més important, a tots els que van participar i fer possible que el torneig fós un èxit. Es pot muntar un torneig molt bé, però si no hi va ningú, no val per res, així que gràcies a tots els que van participar i, d'aquesta manera, donar-li valor a l'esdeveniment.

A continuació us deixem les imatges de la jornada (feu clic sobre la foto per veure la resta):











Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada