dijous, 9 de juny del 2016

Novetats estiu - tardor 2.016

Ja gairebé s'està tancant el curs, i per això us volem presentar algunes novetats que tindrem tant aquests últims dies, com als inicis del proper que entra a partir de setembre. D'entrada, en les últimes ludoteques alguns ja han pogut difrutar del Colt Express, un divertit joc ambientat a l'oest on ens posarem a la pell de bandits de l'època, amb la intenció d'assaltar l'Union Pacific Express per intentar convertir-nos en el forajit més ric de la banda.

Aprofitant que tenim el vigent campió de la categoria entre les nostres files, hem afegit a la nostra ludoteca també el Toma 6, un joc en el qual les cartes es tornen en contra nostra, fent-nos acumular bous, que són punts negatius que ens portaran a perdre la partida.

També s'ha incorporat jocs d'ambientació més futurista, com Pequeñas grandes galaxias, on la nostra missió serà expandir la nostra població més enllà de la nostra galaxia, que es troba superpoblada, o, pels més roleros, jocs com Juego de Tronos, Dungeonquest o Runebound, sense cap mena de dubte candidats a ser presentats futures ludoteques nocturnes.

Per acabar, una petita joia: Los constructores. Edad Media, un joc a travès del qual encarnarem constructors a la recerca de la fama i la glòria mitjançant les nostres magnífiques obres.

Així doncs, esperem que aquestes novetats siguin ben rebudes per tots els nostres socis, i que serveixin per a que nous amics s'apropin a disfrutar amb nosaltres.

Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada