dijous, 14 de juliol del 2016

II Gimcana Tecnològica Sant Climent de Llobregat

Des de Dau de cinc, i en motiu de la propera Festa Major d'Estiu de 2.016 de Sant Climent, tenim el plaer de presentar-vos la "II Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat". Tal i com vam fer a la primera edició, el vostre objectiu, com a participants, serà descobrir quina és la vostra paraula oculta, i per fer-ho, haureu de desxifrar una sèrie d'endevinalles que us portaran pels racons del poble en la recerca de les lletres d'aquesta paraula.

Així, doncs, si teniu un mòbil amb càmera i internet, i un programa per llegir codis QR, ja esteu en disposició de participar. Podeu fer-ho de manera individual, en parella o en grups més grans, com us vingui de gust. Simplement, heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça de l'Associació (daudecinc@gmail.com) indicant que voleu participar, i el vostre nom (o el de l'equip, en cas que no participeu de manera individual). Podeu consultar la normativa complerta seguint aquest enllaç.

La gimcana tindrà lloc el diumenge dia 6 de d'agost de 2.016, a les 19h, a la sala de Cal Marí. Les inscripcions restaran obertes entre els dies 18 de juliol i 5 d'agost (ambdós inclosos). Ànims, amb la vostra participació serà un gran èxit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada