diumenge, 3 de novembre del 2019

Ludoteca especial Halloween

El passat divendres 25 d'octubre va tenir lloc la ludoteca nocturna especial Halloween, una ludoteca que ens agrada especialment per la seva temàtica, i per la implicació que els assistens hi solen demostrar. I, efectivament, aquest cop tampoc va decebre, com es pot veure en la originalitat d'algunes de les disfresses dels participants.

A més, aquest any tenia un plus de motivació, ja que en aquesta ocassió hi havia dos premis a la participació, que van anar a parar a la A. Rodríguez i al C. Becerra. Enhorabona a tots dos!.

Recordar-vos que el proper dia 16 de novembre, de 18:00 a 20:00, al Casal de Cultura (sala Olivera), i en motiu de la Festa Major d'Hivern de Sant Climent de Llobregat, tindrà lloc la III Mostra de Jocs de Taula, on tothom qui vulgui podrà venir a disfrutar dels jocs de la nostra ludoteca. Recordeu també que és una activitat familiar, amb la qual cosa els menors de 14 anys hauran de venir acompanyats.

Reserveu la data del 15 de desembre, també, perquè de 9:00 a 14:00, al Casal de Cultura, tindrà lloc el IV Torneig solidari de Catan per la Marató. Per aquest motiu, la ludoteca nocturna d'aquest mes (29 de novembre) estarà dedicada a aquest joc, per a tothom qui vulgui aprendre a jugar per tal de poder participar al torneig, o simplement practicar una mica. Com cada any, us avisarem quan obrim les inscripcions per tal que pogueu reservar la vostra plaça.

Com veieu, un últim trimestre carregat d'activitats. No us en perdeu cap, perquè totes aportaran punts pel Sorteig anual de soci que es farà durant la última ludoteca nocturna de l'any.

A continuació us deixem totes les imatges de la ludoteca especial Halloween.











Fins el proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada