dimecres, 27 de novembre del 2019

III Mostra de jocs de taula

El passat dissabte 23 de novembre va tenir lloc una de les activitats que està agafant més volada dels últims anys, la III Mostra de jocs de taula. Volada, per la quantitat de gent que va acudir a la fita, i que va compartir l'experiència de gaudir dels jocs de taula en família, fent palès l'esperit d'aquesta activitat. Des de l'entitat estem contents de comprovar que tantes persones estan interessades en aquests tipus d'iniciatives, i per aquest motiu ens agradaria aprofitar el post per agraïr l'assistència de tots i totes les que ens veu acompanyar les dues horetes que abarca la mostra.

Aprofitem per recordar-vos que, abans d'acabar l'any, tenim tres cites indispensables: la primera, aquest mateix divendres, amb la ludoteca nocturna mensual, dedicada, per proximitat de l'esdeveniment, al joc de taula "Colonos de Catan"; això ens porta a la segona fita, el IV Torneig solidari de Catan per la Marató, que tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre de 2.019, al Casal de Cultura. Farem un post especial per aquest esdeveniment, indicant la normativa d'enguany, però tothom qui vulgui ja pot reservar plaça escrivint un e-mail a la nostra adreça de correu, indicant vostre nom, i el de les persones que us acompanyaran.

I, finalment, la última fita serà la ludoteca nocturna del mes de desembre, que, com cada any, té un caràcter especial per ser el moment on es celebra el sorteig anual de socis, i que, si tot va com està previst, serà el divendres 27 de desembre.

Com veieu, encara tenim moviment abans d'acabar l'any, així que no us despisteu i aprofiteu per aconseguir tots els punts que resten de cara a tenir més possibilitats per aconseguir el premi d'enguany.

A continuació us deixem la resta d'imatges que ens va deixar la mostra.














Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada