diumenge, 1 de desembre del 2019

IV Torneig Solidari de Catan

Ens adrecem a vosaltres per anunciar-vos que ja estan obertes les inscripcions al IV Torneig solidari de Catan per la Marató de TV3, que tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre de 2.019, al Calas de Cultura de Sant Climent de Llobregat, en horari de 09 a 14h. Com cada any, des de Dau de cinc volem mostrar la nostra vessant mes solidaria amb aquesta activitat que, a més de dur-se a terme per una bona causa, ens dóna la oportunitat de retrobar molts dels amics de l'entorn dels jocs de taula que, per circumstàncies, no podem veure la resta de l'any, amb la qual cosa, entendreu que és un dels esdeveniments més emotius dintre de la nostra cartera d'activitats.

Bàsicament, i per qui no hagi participat mai en aquest torneig, es un torneig a tres rondes i una final, a la qual accediran els quatre primers classificats de les esmentades rondes. Per participar, s'ha de fer un donatiu mínim de 3€ (no tenim sostre màxim, això ja entra dintre de les possibilitats de cadascun) que es destinarà íntegrament a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries. Per tenir una visió més profunda, us passem la normativa d'aquesta edició a través d'aquest enllaç. Tot i que està pendent de confirmació, el document final no serà massa diferent, així que amb aquest us podreu fer a la idea.

Recordeu, envieu-nos un e-mail a la nostra adreça per reservar una plaça pel Torneig. Ens ajudarà a agilitzar els temes administratius durant l'esdeveniment. Indiqueu-nos el nom de les persones per les quals voleu reservar plaça i ja està, el dia 15 ens veiem tots, en la recta final de l'any.

Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada