dilluns, 4 de maig del 2020

Torneig de les cireres... online!

Després de molts mesos de silenci, mesos en el quals han transcorregut moltes coses que han tingut un impacte brutal al dia a dia de tots, ens adrecem a vosaltres de nou per explicar-vos tot el que s'ha esdevingut respecte la última vegada que ens vam posar en contacte, allà el passat més de desembre.

I en primer lloc, considerem oportú demanar disculpes precissament per a aquest silenci que us ha mantingut desinformats del dia a dia de l'Associació; intentarem treballar per a tornar a informar periòdicament de les activitats o notícies que es generin dins del marc de l'entitat.

Dit això, una de les notícies importants que es van produir a l'inici de l'any va ser la elecció de una nova Junta Directiva, després de que l'anterior poses en marxa el procès electoral que va culminar el passat 16 de gener, amb la votació dels nous integrants, i que ha comportat un traspàs de tasques entre les persones entrants i sortints. Des de la Junta vigent no volem deixar passar l'oportunitat d'agrair la feina feta durant aquests cinc anys inicials de l'associació a en M.A. Moreno, M. Piulachs i J. Moralo. Amb això no volem donar a entendre que aquestes persones s'hagin desvinculat de l'entitat, tot el contrari, però creiem que és un bon moment per a fer-los aquest petit homenatge.

El COVID-19 ha afectat directament a les nostres activitats. Com sabeu, les instal.lacions municipals estan tancades des del passat mes de març, i això impacta directament a les nostres activitats regulars (les ludoteques setmanals i mensuals) i, ara que s'apropa la data, també a les activitats puntuals, com ve a ser el Torneig Carcassonne de les Cireres, que enguany hauria de celebrar la seva cinquena edició. Ara bé, donada la cojuntura actual, ens hem d'adaptar a les circumstàncies i, per tant, dintre del marc de les bones notícies, ens plau anunciar-vos que el torneig tirarà endavant, gràcies a Intenet, és a dir, que portarem a terme el V Torneig Carcassonne de les Cireres (versió online).

I com ho farem això? Doncs, tot i que en breu us farem arribar la informació amb més detall, estem en disposició d'avançar-vos que el torneig serà el proper dissabte 23 de maig, a les 17h. Estarà habilitat per un màxim de 32 participants, serà en format eliminatòries, i tindrà una durada aproximada de 3:30 (tres hores i mitja) de durada. El torneig el farem mitjançant la plataforma Board Game Arena, així que, qui estigui interessat en participar, com a mínim necessitarà donar-se d'alta (és completament gratuïta). Al proper post us explicarem tots els detalls respecte a les inscripcions i el torneig en sí, i habilitarem un formulari per tal que us pugueu anar registrant. Us recomanem premura, perquè preveiem que les places volaran.


Així, doncs, estigueu atents perquè, aquest cop sí, en breu tornareu a tenir notícies nostres.

Fins el proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada