dilluns, 4 de maig del 2020

V Torneig Carcassonne de les Cireres (on-line)

Tal i com us vam escriure a l'anterior post, ens posen de nou en contacte per fer-vos cinc cèntims de com serà aquesta nova edició del V Torneig de Carcassonne de les Cireres, que tindrà lloc el proper dissabte 23 de maig a les 17:00h.

Com tots sabeu, donada les circumstàncies actuals de confinament, no ens ha estat possible organitzar un esdeveniment en el format que veniem fent en totes les darreres edicions. Es per això que s'ha optat per portar a terme el torneig en format on-line. A continuació us donarem totes les explicacions del que heu de fer per registrar-vos i participar.



En primera instància, el torneig es farà a travès de la plataforma de board game arena. Això significa que qualsevol de vosaltres que volgueu participar haureu de donar-vos d'alta en l'esmentada plataforma. És completament gratuït, amb la qual cosa no us ha de preocupar aquest aspecte.

Un cop tingueu el vostre usuari de board game arena, podreu formalitzar la inscripció al torneig a travès del següent formulari:



Hem decidit que el telèfon sigui una dada obligatòria perquè creiem convenient fer un grup de whatsapp per tal de tenir una via de comunicació ràpida amb els participants, ja sigui per resoldre dubtes o gestionar incidències d'última hora. Serà un grup de curta durada, única i exclussivament dedicat a temes propis del torneig (per respecte als integrants, no s'acceptaran altres tipus de continguts).

Per tal de poder accedir al torneig, us farem arribar una invitació al mateix, a mode de confirmació d'inscipció. Enguany disposarem fins a un màxim de 32 places per a l'esdeveniment, així que no us adormiu en fer les gestions, no sigui que us quedeu fora.

Per facilitar l'organització, el format del torneig serà de rondes eliminatòries, és a dir, qui perdi la seva partida queda fora del torneig, començant amb setzens de final si comptem amb 32 participants. El format de la partida serà de 1 contra 1, i durarà 30 minuts (15 minuts per participant). Si algú esgota el seu temps a la partida, tot i que la plataforma dóna al seu rival la potestat de fer-lo fora o no, per motius logístics s'aplicarà l'eliminació, ja que si no es podria arribar a extendre massa la durada del torneig). El guanyador serà, doncs, l'últim que quedi en peu després de la ronda final.

I crec que això és tot... bé, falta una cosa important: els premis, que tampoc faltaran en aquesta edició; no us desvetllarem la sorpresa, però us assegurem que hi hauran premis.

Esperem la vostra participació, i poder "veure'ns" les cares en breu.

Fins el proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada