dilluns, 13 de juliol del 2015

Crònica de la mostra d'X-WINGS

El passat diumenge dia 12 de Juliol Dau de cinc va començar les seves activitats fent una mostra del joc X-WINGS: El juego de miniaturas.

De la mà del Marc Vilaplana vam fer un passeig pel material, normativa i dinàmica d'aquest emocionant joc d'estratègia inspirat en la famosa saga Star wars, en la que el jugador es posa en la pell d'un pilot o bé d'un X-WING (per part de l'Aliança Rebel) o d'un caça TIE (si el bàndol escollit és l'Imperi Galàctic). Un joc fàcil d'aprendre i entendre que, després de les pertinents explicacions, vam poder disfrutar en una partida conjunta de vora una hora de durada, en la qual, com no sempre es veu en les pel.lícules, els dolents van passar per sobre dels bons.

El joc va tenir tan bona acollida que ja s'està pensant en donar-li continuitat, bé sigui organitzant partides en mode història (per complir les missions proposades pel joc), o bé organitzant una lliga per triar el millor pilot de Sant Climent de Llobregat, així que no us dormiu i estigueu atents a properes notícies en aquest sentit.

Aqui us deixem algunes de les imatges de la tarda (feu clic a la foto per veure la resta):












May the Force be with you!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada