dimecres, 29 de juliol del 2015

I Gimcana fotogràfica: Sant Climent en imatges


Aprofitant el marc de la Festa Major d'Estiu, el proper dia 8 d'agost de 2.015 aprofitarem per a fer la última activitat del curs, fins que començi el mes de setembre. Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Sant Climent organitzarem la I Gimcana fotogràfica: Sant Climent en imatges, un concurs en el qual els participants hauran de cercar imatges que es troben dins d'una ruta pel municipi proposada per l'organització de l'event. Es pot participar en solitari, parella, família o grup, i guanyarà qui aconsegueixi trobar i capturar amb la seva pròpia càmara la major quantitat d'imatges, en el menor temps possible.

L'activitat tindrà lloc de 19:00h (es prega ser present a les 18:45h, per repartir el material i aclarir possibles dubtes) fins a les 20:30h, temps màxim que es donarà als participants per trobar les imatges proposades. El punt de sortida i arribada, al ser una ruta tancada, serà la Plaça de la Vila. Si voleu consultar la normativa al detall, podeu fer-ho fent clic aquí.

Hi haurà premis a la participació, i als tres primers classificats. Per inscriure-us a l'activitat, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a la nostra adreça daudecinc@gmail.com indicant el vostre nom o el nom del vostre grup, si s'escau. Rebreu un correu de confirmació indicant el número d'inscripció, i ja estarà tot llest.

Animeu-vos a participar! Us hi esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada