dilluns, 20 de juliol del 2015

Primera ludoteca nocturna, el proper 31 de Juliol

El proper divendres, 31 de Juliol de 2.015, de les 23:00 fins a la 01:30 aproximadament, a la Sala Cal Marí, inaugurarem les ludoteques nocturnes, i ho farem dedicant-la al joc Inkognito, de Devir.

Inkognito és un joc de deducció a travès del qual interpretarem el paper d'un espia, i com a tal, la nostra feina serà, en primer lloc, descobrir quin dels altres jugadors és el nostre contacte. Aquesta serà una tasca molt important, perquè, fins que no el descobrim i li fem saber la nostra veritable identitat, no podrem passar a fer la segona part del joc, que consisteix a complir la missió assignada. Aquesta missió està dividida en dos codis; nosaltres tenim una part, i el nostre company té l'altre, de forma que és molt important averiguar quan abans possible qui és, i intercanviar els codis per tal que els dos jugadors sapiguin quina és la missió real. Guanyarà la partida la parella de jugadors que assoleixi la missió abans que els altres. Si voleu donar-li un cop d'ull a les regles, podeu fer-ho seguint aquest enllaç.

Tot i que inicialment aquest joc es va dissenyar per a 4 persones (la primera vegada que es va publicar aquest joc a Espanya va ser al 1.988), Devir ha introduït certes modificacions per tal que puguin jugar de 3 a 5 jugadors. De tota manera, també disposarem d'altres jocs de la nostra ludoteca, que podeu consultar aqui.

Així doncs, a les 23:00h del proper divendres 31 de Juliol us esperem a Sant Climent, a la plaça de la vila. Recordeu que aquesta és una activitat per a socis i acompanyants, i que la inscripció, que és totalment gratuïta, la podeu fer a travès d'aquest enllaç. Com sempre, donar les gràcies a l'Ajuntament de Sant Climent per la seva col.laboració en la cessió de la sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada