dilluns, 7 de novembre del 2016

III Gimcana tecnològica de Sant Climent de Llobregat

Des de l'organització de Dau de cinc ens plau comunicar-vos que de cara a la Festa Major d'Hivern 2.016 de Sant Climent de Llobregat, tindrem una nova edició, en aquest cas ja la tercera, de la "Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat".

A partir del dia 7 de novembre, i fins el 18 del mateix mes, romandrà obert el període d'inscripció per a l'activitat, que tindrà lloc el proper dia 20 de novembre de 2.016 a les 17:00h, a la Plaça del Llegat Comú (sala Cal Marí), com ja ve sent habitual.

En aquesta ocasió, val a dir que tenim certes novetats a destacar: en primer lloc, s'establirà un temps màxim de joc d'una hora. Quan acabi aquest temps, tots els participants hauran de tornar al punt de control, per tal de fer el lliurament de premis. En aquest aspecte, això també suposarà una novetat, donat que en aquesta ocasió també otorgarem un premi a la participació, que s'assignarà a través d'un sorteig entre la resta de participants que no hagin quedat entre els tres primers.

El que no canvia és que, per tal de participar, us heu d'inscriure enviant un correu electrònic a daudecinc@gmail.com, indicant tant el vostre nom, com el nom del vostre equip (si s'escau), i que voleu participar a l'activitat. Si voleu més informació de la mateixa, així com un accès a la normativa de la prova, feu clic aquí.

Així doncs, esperem que tots aquests al.licients facin que us animeu a participar a la gimcana. Si tot això no fós suficient, però, us deixem una imatge amb els premis que estaran al vostre abast en aquesta edició.












Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada