divendres, 4 de novembre del 2016

Nit de zombies

El passat divendres 28 d'octubre de 2.016 va tenir lloc la última ludoteca nocturna organitzada per Dau de cinc. En aquesta ocasió, tenint la data de Halloween tant propera, vam pensar que seria bona idea fer un sorteig per tal d'animar a la gent a presentar-se disfressada, i la iniciativa va ser molt ben acollida. A més, com a novetat, es va estrenar un nou horari (tot i que la partida al joc dedicat va començar a l'hora habitual, les portes de la sala es van obrir a partir de dos quarts de nou del vespre), que esperem que permeti aprofitar el marc de la lleureteca per a provar altres jocs que, per les seves característiques, tenen una durada més llarga de lo habitual i no podien sortir a la taula fins ara.

Ens alegra dir que, de nou, vam tenir un nou rècord d'assistència: 21 persones es van presentar a la cita, fent d'aquesta la ludoteca més multitudinària, de moment. Des de l'organització volem donar les gràcies a totes les persones que es van apropar i van disfrutar tant del joc presentat, com d'altres de la ludoteca de l'Associació o d'aportacions privades que particulars van voler compartir.

Val a dir, que, tot i que la ludoteca estava dedicada al joc "City of Horror", la temàtica real era Halloween: jocs com "Hombres Lobo de Castronegro", "Zombies", ... van ajudar a animar una festa ja de per sí divertida. No deixa de ser cert, però, que el joc presentat va causar furor entre les persones que el van jugar. Després de moltes disputes, negociacions i votacions, al final la partida va ser per el Jaime G. i l'Aleix M. Moltes felicitats als dos!

També cal felicitar al guanyador que va sortir del sorteig del joc de taula per motivar als assistents a venir disfressats, el Miguel M., que es va endur a casa un fantàstic "Black stories: edición misterio", per no sortirde l'atmòsfera de Halloween.

Aprofitem aquest post per comentar-vos les properes activitats previstes per a l'Associació: en motiu de la Festa Major d'Hivern 2.016 organitzarem la "III Gimcana Tecnològica de Sant Climent de Llobregat", el proper dia 20 de novembre. No us deixeu d'apuntar, perquè aquesta vegada tindrem grans premis pel primer, segon i tercer participant, i a més un quart que s'atorgarà via sorteig entre els participants restants. Si voleu més informació, feu clic aquí.

Després de la gimcana, passarem a la ludoteca del mes de novembre, dedicada a l'univers Star Wars: tots els fanàtics de la saga teniu una cita obligatòria amb aquest esdeveniment, i, per què no, si algú vol venir disfressat del seu personatge preferit, segur que serà ben acollit.

Al mes de desembre tenim previstos dos actes d'especial relevància: per un costat, estem intentant organitzar un Torneig de Catan per col.laborar amb la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a l'ictus, i les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques. Volem que treieu la vostra vessant més solidària i participeu. I a continuació, a la ludoteca del mes de desembre, es farà el sorteig anual d'un joc de taula entre els socis de l'Associació. Si encara no sou socis, a què esteu esperant? Feu clic en aquest enllaç, ompliu el formulari, i tindreu accès a aquest sorteig, entre d'altres avantatges.

Com veieu, doncs, tenim força activitats abans d'acabar l'any. I esperem que ens acompanyeu a cadascuna d'elles.

A continuació us deixem les fotos de la ludoteca (feu clic sobre la imatge per veure la resta):











Fins al proper post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada