dimecres, 23 de novembre del 2016

Resultats de la III Gimcana Tecnològica

El passat diumenge dia 20 de novembre de 2.016, tal i com estava programat, va tenir lloc la III Gimcana tecnològica de Sant Climent de Llobregat. Set equips, 16 persones en total, que van suar de valent per tal de ser els primers en trobar la seva paraula amagada pels racons de Sant Climent de Llobregat.

En primer lloc, des de l'organització volem agraïr a tots els participants la seva presència, ja que sense ells l'activitat no tindria raó de ser, i també perquè el fet de veure que cada vegada hi ha més gent que s'engresca és el que ens anima a voler fer més edicions, per una banda, i a proposar altres activitats per una altra. En segon lloc, tot i que en general la gimcana va transcórrer sense grans problemes, una petita incidència tècnica va afectar a un dels jugadors, per la qual cosa ens veiem obligats a demanar disculpes. Esperem, però, que malgrat tot, continuem comptant amb la presència de tots vosaltres en el futur.

Aprofitem per recordar-vos que el proper divendres 25 de novembre de 2.016 farem la ludoteca nocturna, dedicada a l'univers Star Wars, i que a la propera (que serà el dia 30 de desembre de 2.016), farem el sorteig anual entre els socis de l'entitat. Encara esteu a temps de fer-vos socis, així que no deixeu escapar aquesta oportunitat. Per motius tècnics, el formulari d'inscripció de la web està temporalment deshabilitat, però tot i això, teniu la via e-mail per inscriu-re-us, indicant el vostre nom, cognoms, contacte (ja sigui telèfon o e-mail), i especificant que us voleu fer socis de l'associació. A més a més, el dissabte 17 de desembre de 2.016 treurem la nostra vessant més solidària, amb el Torneig de Catan, al qual sí que us esperem veure a tots per tal que sigui un èxit.

A continuació us deixem les imatges de la jornada. Donat que per les característiques de l'activitat, és difícil fer un seguiment fotogràfic de la mateixa, si voleu aportar les vostres fotografies per a donar a conèixer com va ser la vostra experiència, estarem encantats de publicar-les. Malgrat tot, trobareu tant l'entrega de premis, com la classificació final de l'activitat.















Fins al proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada